fbpx
Ordino Clàssic Ordino Clàssic
Ordino Clàssic

Northern Cellos

Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!

NORTHERN CELLOS

Divendres 25 de novembre · 21 h Auditori Nacional d’Andorra [+]

Entrades:

Punts de venda

Northern Cellos és probablement l’únic quartet de violoncels elèctrics de l’Estat espanyol i un dels pocs d’Europa. Escortats per un bateria, interpreten medleys de rock, pop, dance i metal.

Amb Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello!, Northern Cellos presenta una proposta refrescant, per a tots els públics, on tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i ens han fet ballar durant els últims anys.

Amb un format innovador, ofereixen un espectacle únic capaç d’emocionar el públic amb una balada d’Ed Sheeran i tot seguit fer-lo aixecar de la cadira amb un tema d’Avicii. També es podran escoltar temes de Queen, Michael Jackson, AC/DC, Guns N’ Roses… i molts més!

Alternant els formats de violoncels elèctrics i acústics, Northern Cellos ofereix dos espectacles innovadors que no deixaran ningú indiferent. Des de les obres més conegudes de la història de la música del cinema, fins a grans èxits d’estils variats que van del pop al rock passant pel metal i el dance.

Northern Cellos

Northern Cellos està format per quatre joves violoncel·listes i un percussionista/bateria de les comarques gironines. Tots ells amb formació clàssica -són graduats pels Conservatoris del Liceu, de les Illes Balears i d’Utrecht-, han apostat per la creació d’un projecte innovador que vol acostar la música, en general, i el violoncel, en particular, al gran públic.

 

Veure video

Let’s Rock, Let’s Dance... Let’s Cello!

Auditori Nacional d'Andorra

25/11/2022 · 21 h

Passions vieneses. Una particular història del concert d’Any Nou a Viena

Auditori Nacional d'Andorra

01/01/2023 · 19 h

©2023 · ORDINO CLÀSSIC · Avís legal i política de confidencialitat · Política de cookies