fbpx
Ordino Clàssic Ordino Clàssic
Ordino Clàssic

Los Secretos

Los Secretos en concierto

LOS SECRETOS

Divendres 28 d'octubre · 21 h Auditori Nacional d’Andorra [+]

Entrades:

30 € venda anticipada
35 € el dia del concert

Punts de vendaComprar online

A finals d’abril va acabar part de la Gira 20/22 Recuperando las emociones de la mítica banda Los Secretos, després de recórrer algunes de les ciutats més importants de la geografia espanyola i assolir un gran èxit.

Aquesta recàrrega d’energia tan positiva, després d’aquests anys difícils, és el nou motor per continuar actuant sense descans amb un dels seus formats més estimats i sol·licitats en els últims anys, el sextet elèctric.

Aquest format ha estat escollit pels mateixos integrants de la banda per posar en relleu el millor de Los Secretos, i compta amb les guitarres d’Álvaro Urquijo i Ramón Arroyo, el baix de Juanjo Ramos, el piano de Jesús Redondo, la bateria de Santi Fernández i la nova incorporació de Txetxu Altube amb les seves guitarres i cors, que potencien encara més l’estil country i rock del grup.

Segons Álvaro Urquijo, líder de la banda i membre fundador, «en un moment tan important com el d’ara, després del que hem viscut, volem reivindicar la necessitat de seguir sempre endavant i no deixar-nos vèncer pels obstacles, i oferir la nostra música com una eina realment útil i a l’abast del públic».

Així, a cada concert fan un recorregut pels temes més emblemàtics, com Déjame, Pero a tu lado o La calle del olvido, combinats amb cançons més noves per oferir un grapat d’emocions que farà vibrar el públic.

Veure video

LOS SECRETOS

Álvaro Urquijo, veu i guitarres
Ramón Arroyo, guitarres
Jesús Redondo, teclat i cors
Juanjo Ramos, baix i cors
Santi Fernández, bateria
Txetxu Altube, guitarra i cors

Let’s Rock, Let’s Dance... Let’s Cello!

Auditori Nacional d'Andorra

25/11/2022 · 21 h

Passions vieneses. Una particular història del concert d’Any Nou a Viena

Auditori Nacional d'Andorra

01/01/2023 · 19 h

©2023 · ORDINO CLÀSSIC · Avís legal i política de confidencialitat · Política de cookies