fbpx
Ordino Clàssic Ordino Clàssic
Ordino Clàssic

Concert Ara Malikian

Royal Garage

Ara Malikian

Dijous 10 d'octubre · 21h Auditori Nacional d’Andorra [+]

Entrades:

Venda d’entrades a partir del 13 de setembre a les 9.00 h.

Punts de vendaComprar online

ARA MALIKIAN és un violinista espanyol d’origen libanès que, juntament amb la seva orquestra, ha gravat més de 40 discs i ha participat en la producció d’un gran nombre d’espectacles. Amb les dues últimes gires, 15 i The Incredible World Tour of Violin, el grup ha estat projectat a escala internacional i ha fet concerts en els auditoris i teatres més prestigiosos d’algunes de les principals capitals del món, com ara Londres, París, Roma, Moscou, Buenos Aires, Ciutat de Mèxic, Lima, Santiago de Xile, Pequín, Hong Kong, Istanbul, Belgrad, Bratislava, Madrid, Lisboa i Berlín, entre d’altres.

Programa

ARA MALIKIAN arriba a Andorra amb el seu últim àlbum, Royal Garage, en el qual el violinista fa un recorregut pels garatges de les grans ciutats amb les quals ha tingut algun tipus de relació al llarg de la seva carrera. En aquest disc s’ha envoltat d’artistes nacionals i internacionals com Enrique Bunbury, Kase O, Franco Battiato, Serj Tankian, Pablo Milanés o Andrés Calamaro, entre d’altres, unes col·laboracions en les quals el seu violí aporta aquesta intensitat i sensibilitat a què ens té acostumats. No hi faltaran composicions pròpies, algunes d’in- quietes i mogudes i d’altres, més íntimes i personals.

ARA MALIKIAN

Violinista espanyol d’origen libanès i d’ascendència armènia. El seu talent va ser reconegut ben d’hora malgrat les difícils circumstàncies en què la guerra civil libanesa el va obligar a viure, que el van forçar a estudiar durant llargs períodes en refugis antiaeris. El seu primer gran concert va ser quan tenia 12 anys; als 14, el director d’orquestra Hans Herbert-Jöris el va escoltar i li va aconseguir una beca del govern alemany que li va permetre estudiar a la Hochschule für Musik Theater und Medien Hannover.

Ha ampliat els seus estudis a la Guildhall School of Music and Drama de Londres, a més de rebre lliçons d’alguns dels professors més prestigiosos del món.

La gira 15, una de les més rellevants dels últims anys, va ser un èxit de públic i de crítica, amb més de 175.000 espectadors i més de 150 concerts.

©2019 · ORDINO CLÀSSIC · Avís legal i política de confidencialitat · Política de cookies