Ordino Clàssic Ordino Clàssic
Ordino Clàssic

Tallers musicals

Sonadons

Míriam Manubens, pianista i professora de música
Anahi Pinoargotty, pianista i professora de música

29 de desembre de 2018 · De 16 h a 16.45 h per a nadons fins a 15 mesos (no caminants).
De 17 h a 17.45 h per a infants de 15 mesos a 3 anys (caminants).
Ludoescola del Centre Sociocultural l’Estudi d’Ordino [+]

Entrada lliure. Inscripció prèvia al tel. +376 87 81 73

Sonadons és un projecte pioner que consisteix en una sèrie de tallers adreçats als infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies per difondre i apropar la música als més petits del nostre país. En paraules de la productora, «després de molts anys adquirint experiència impartint classes de música, i havent indagat en diferents pedagogies, descobrim la Music Learning Theory. Edwin Gordon, el seu creador, es basa en més de vuitanta anys d’investigació sobre com l’ésser humà aprèn música, fent la síntesi dels grans pedagogs musicals dels segles xix i xx. Gordon va un pas més enllà i determina quina és la seqüenciació que segueix el cervell de l’infant quant a la percepció i a l’aprenentatge de la música».

Míriam Manubens

Manubens comença a estudiar música a 6 anys amb Daniel Areny. Ha estat alumna de Dolors Bellera i Josep Maria Escribano. Obté el Títol Superior de Piano del Conservatori Municipal de Barcelona, l’any 1992, sota la càtedra del mestre Miquel Farré. Rep una beca de postgrau de la Fundació Crèdit Andorrà que li permet estudiar al Trinity College of London amb la pianista Kaoru Bingham, on obté dos postgraus en interpretació pianística. Ha fet concerts com a solista, pianista acompanyant i fent música de cambra. Ha actuat a Madrid, Ljubljana, Estrasburg i París. Ha participat diverses vegades en el Festival Narciso Yepes i en el que va ser el Concurs Internacional de Cant Montserrat Caballé.

Ha estat cap d’estudis de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella durant cinc anys. És professora certificada en la Primera Infància per l’Institut Gordon d’Educació Musical Espanya (IGEME).

Actualment és professora de sensibilització musical, professora de piano i pianista acompanyant a l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella.

Anahi Pinoargotty

Pinoargotty inicia els seus estudis musicals a l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella i els continua al Conservatori de Badalona. Es diploma en les especialitats de solfeig i piano al Conservatori del Liceu. L’any 2005 comença a treballar com a professora de sensibilització musical, de llenguatge musical, de piano i com a pianista acompanyant a l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella.

Durant aquests anys amplia la seva formació diplomant-se en Educació Musical Willems, Rítmica Jaques-Dalcroze i Educació Musical en la Primera Infància (Pedagogia Gordon).

Ski&Concert

Auditori Nacional d'Andorra
08/12/2018 19 h Nocturns
09/02/2019 19 h Winterreise
23/03/2019 19 h El amor brujo

Concert de Cap d’Any

Auditori Nacional d'Andorra

Tallers musicals

Ludoescola del Centre Sociocultural l'Estudi d’Ordino
29/12/2018 Sonadons
De 16 h a 16.45 h per a nadons fins a 15 mesos (no caminants).
De 17 h a 17.45 h per a infants de 15 mesos a 3 anys (caminants).
16/02/2019 Barroski
De 16 h a 17.15 h per a infants de 3-4 anys.
De 17.30 h a 18.45 h per a infants de 5-7 anys.

©2019 · ORDINO CLÀSSIC · Avís legal i política de confidencialitat · Política de cookies