fbpx
Ordino Clàssic Ordino Clàssic
Ordino Clàssic

Auditori Nacional d’Andorra

Los Secretos en concierto | Let’s Rock, Let’s Dance… Let’s Cello! | Un concert de conte | Passions vieneses. Una particular història del concert d’Any Nou a Viena

L’Auditori Nacional d’Andorra és un edifici que data aproximadament de l’any 1930 i que va ser restaurat per acollir l’auditori del Principat d’Andorra. Està situat a la població d’Ordino, molt a prop de la Casa Museu d’Areny-Plandolit, a la qual havia pertangut.

El Consell General d’Andorra va comprar la casa l’any 1972 i la va convertir en casa-museu i alhora va construir l’auditori. Antigament havia estat el museu d’animals desnaturalitzats de la família d’Areny-Plandolit.

Aquest és l’únic espai concebut especialment a Andorra per escoltar concerts ja que té una acústica estudiada. El disseny modern de l’edifici és obra de l’arquitecte José García de Paredes, autor de moltes altres sales de concerts. Es va inaugurar l’any 1991 i entre altres, hi té lloc cada any el Concert de Cap d’Any i ha acollit nombrosos concerts de música clàssica i moderna així com el Festival Narciso Yepes.

L’Auditori Nacional d’Andorra té un aforament total de 490 localitats.

Auditori Nacional d'Andorra

Més espais

©2023 · ORDINO CLÀSSIC · Avís legal i política de confidencialitat · Política de cookies