Ordino Clàssic Ordino Clàssic
Ordino Clàssic

Camp de neu Ordino-Arcalís

Vermuts musicals

UNA AUTÉNTICA ESTACIÓ DE MUNTANYA A LA VALL MILLOR CONSERVADA DEL PAÍS DELS PIRINEUS

Creada l’any 1983 pels veïns de la parròquia d’Ordino, 35 anys després, Vallnord – Ordino Arcalís segueix enamorant per les seves excepcionals condicions per a la pràctica dels esports de muntanya. Enclavada a la capçalera de la Vall d’Ordino, orientada al nord, exhibeix les millors condicions de neu any rere any, sent probablement, l’estació amb major garantia d’obertura primerenca i amb la possibilitat de tenir la temporada d’esquí més llarga dels Pirineus.

Ubicada a la vall millor conservada d’Andorra, combina de manera única les virtuts del país dels Pirineus: un paisatge extraordinari i una vall que conserva la tradició amb gran personalitat, a un pas del millor après-ski, Andorra la Vella, amb la seva oferta d’oci i shopping.

Ordino Arcalís, des de la seva creació, ha desenvolupat esdeveniments d’impacte global de tot tipus, tant esportius com socials. De la mateixa manera, el seu marc incomparable, ha estat elegit com a escenari de múltiples espots publicitaris i incentius d’empresa de grans companyies. Escenari del Freeride World Tour des de fa cinc temporades, Ordino Arcalís forma part del selecte grup de cinc estacions al món que acullen aquest esdeveniment d’abast global.

Des de juny de 2018 Vallnord – Ordino Arcalís forma part del prestigiós Grup Saetde, nou accionista majoritari i concessionari per als pròxims 50 anys de la seva explotació.

*En cas de mal temps, els concerts es traslladaran a espais interiors del Camp de neu Ordino-Arcalís.

Més informació: +376 87 81 73
http://www.vallnord.com/ordino-arcalis

Terrassa de la Coma

Terrassa dels Planells

Terrassa Moritz

Més espais

©2019 · ORDINO CLÀSSIC · Avís legal i política de confidencialitat · Política de cookies