fbpx
Ordino Clàssic Ordino Clàssic
Ordino Clàssic

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la segona edició d’ORDINO CLÀSSIC, amb una programació que té com a objectiu acostar a tothom la música clàssica a través d’un concepte actual i modern. Aquesta nova edició preveu una programació que anirà del 10 d’octubre del 2019 a l’1 de gener del 2020.

ORDINO CLÀSSIC va néixer amb la voluntat de convertir-se en un festival de música adreçat a tot tipus de públic amb un interès i una sensibilitat per la música clàssica.

Els concerts tindran lloc a la parròquia d’Ordino en dues localitzacions especials i amb molta força: l’Auditori Nacional d’Andorra serà l’escenari de dues grans actuacions, i l’església parroquial d’Ordino, no menys important, aportarà una essència més íntima.

La cita inaugural estarà protagonitzada pel violinista de renom internacional ARA MALIKIAN, que presentarà el seu últim disc, Royal Garage. Al novembre, 5AndCordes ens acompanyaran per proposar-nos un concert més clàssic, en un entorn més familiar i tradicional, titulat Clàssics del s. XVII al s. XXI. Finalment, la cloenda d’ORDINO CLÀSSIC serà el destacat i tradicional Concert de Cap d’Any, amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA).

Amb més de tres dècades d’experiència, el Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, s’han convertit en una referència com a organitzadors de certàmens de música clàssica a Andorra.

©2020 · ORDINO CLÀSSIC · Avís legal i política de confidencialitat · Política de cookies