Ordino Clàssic Ordino Clàssic
Ordino Clàssic

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, a través de l’Associació Festivals d’Ordino, presenta ORDINO CLÀSSIC, que es farà tots els caps de setmana entre el 8 de desembre i el 23 de març a Ordino.

ORDINO CLÀSSIC neix amb la voluntat de ser un festival d’hivern destinat als diferents públics interessats en els estils que inclou el concepte actual de música clàssica.

Aquest no és un festival de música clàssica tradicional, ja que pretén integrar-se en el territori posant en valor el Principat d’Andorra i, en especial, Ordino, la muntanya i la vida entorn de la neu. En aquest sentit, el festival tindrà lloc en diferents espais de la parròquia ordinenca com l’Auditori Nacional d’Andorra, l’església parroquial d’Ordino, el camp de neu Ordino-Arcalís, alguns hotels i el Centre Sociocultural L’Estudi d’Ordino.

ORDINO CLÀSSIC és un festival obert al món, amb una gran diversitat d’intèrprets, que van des de grans figures internacionals fins a joves músics del país que hi veuran una plataforma per a la seva carrera. El festival inclou espectacles en diferents formats i experiències, i en destaquen concerts de gran format, actuacions de petit format a l’hora del vermut i del berenar, un concert familiar, recitals de joves emergents i tallers musicals.

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà han demostrat durant més de tres dècades la seva vocació cultural apostant fermament per acostar la música a la ciutadania. Amb la voluntat de recuperar l’essència original del fins ara Festival Narciso Yepes, totes dues entitats aposten avui per un nou festival que, amb el nom d’ORDINO CLÀSSIC, vol consolidar-se com el festival clàssic de referència a Andorra i com el festival d’hivern dels Pirineus.

La direcció artística d’ORDINO CLÀSSIC anirà a càrrec del jove andorrà, musicòleg i desenvolupador de projectes musicals, Josep Martínez Reinoso.

©2019 · ORDINO CLÀSSIC · Avís legal i política de confidencialitat · Política de cookies